Beleggen met Innovation Asset Management werkt zo

Zo werkt het

Met Innovation Asset Management wordt belegd in aandelen van innovatieve bedrijven uit snelgroeiende sectoren  zoals bijvoorbeeld robotica, duurzame energie, zelfrijdend vervoer, biotech en gezondheidszorg, internet of things en social media. Per portefeuille zullen circa 40 aandelen worden opgenomen. Een brede spreiding dus.

Portefeuilles worden voortdurend gemonitord. Vanzelfsprekend wordt er bijgestuurd als de marktomstandigheden daarom vragen.

Portefeuilles hebben een minimaal vermogen van € 250.000,-.


Beleggingsprofiel

U kunt alleen in een offensief beleggingsprofiel beleggen bij Innovation Asset Management. Door middel van een uitgebreide intake zullen wij dit met u bespreken.


Altijd inzage en heldere kosten

U kunt elke dag uw actuele portefeuille bekijken. Online. U weet dus precies waarin op welk moment wordt belegd. En de kosten zijn volledig helder. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.


Voor wie?

Innovation Asset Management is vermogensbeheer voor beleggers die willen profiteren van de snelle groei van innovatieve sectoren. De nadruk ligt op beleggingen in aandelen. De minimale inleg bedraagt € 250.000,-. Innovation Asset Management is niet geschikt voor beleggers die uitsluitend defensief willen beleggen.


Het openen van een rekening

Bij deze dienstverlening wordt gebruik gemaakt van een beleggersgiro die een rekening aanhoudt bij depotbank InsingerGilissen. Als u wilt starten met Innovation Asset Management dan openen wij voor u een rekening binnen de beleggingsgiro. Hierop wordt uw eigen portefeuille geadministreerd. Deze rekening komt op uw eigen naam. Of op naam van u en uw partner (en/of rekening). Of op naam van uw bv. U ontvangt een rekeningnummer van ons waarnaar u direct geld kunt overboeken. U vult de benodigde formulieren in en ondertekent deze voor akkoord. Dit alles stuurt u, samen met de gevraagde documenten, terug naar Wijs & van Oostveen.

Bent u geïnteresseerd? En wilt u een rekening openen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 020 - 638 82 26. Of stuur een e-mail. Wij staan u graag te woord.
 

100% onafhankelijk

Wijs & van Oostveen is voor 100% onafhankelijk. De financiële instrumenten van onze cliënten worden bewaard in een bewaarbedrijf van de bank, InsingerGilissen.